Bruiloft: Stijlvol bedankje

Een bedankje voor op je bruiloft hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Met een paar materialen kun je er al voor zorgen dat je bedankje er mooi en stijlvol uitziet. Neem als voorbeeld deze blokbodem zakken. Eenvoudig maar toch heel feestelijk en te vullen met wat je zelf wilt!

Wat heb je nodig?

  • Een witte blokbodem zak als basis. Je kunt zelf het formaat hiervoor kiezen, ga je voor een mini formaat, klein of toch de grote? We laten de keuze aan jou!
  • Kraft hartjes als versiering op je zak. Je kunt zelf hartjes knippen uit kraftpapier, dit is extra stevig. Een hartje uit kraftzakjes knippen is ook een mogelijkheid.  Dit papier is dunner en daardoor ook makkelijker te knippen.
  • Knijpers om je decoratie mee vast te maken aan de blokbodem zak. Hiervoor zijn verschillende maten verkrijgbaar. Afhankelijk van het formaat zak wat je kiest, kun je een keuze maken uit de knijpers.

Met drie producten heb je dit mooie bedankje al gemaakt, fijn voor als je op het laatste moment nog iets wilt maken! Alleen de keuze voor een vulling laten we over aan jou….!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s