Speciale dagen: Halloween!

Voor dat de Sint het land in komt en Kerst weer begint, is er eerst Halloween! In Nederland niet echt een heel bekend feest, maar het begint steeds meer zijn plekje te krijgen. Vandaar ook een leuke activiteit die je samen met je kinderen kunt doen voor een Halloween sfeertje in huis!

Wat heb je nodig?

  • Glazen potjes. Je kunt zelf potjes sparen waar bijvoorbeeld groente in heeft gezeten. Maak deze van te voren goed schoon! Natuurlijk kun je ook een potje kopen, bijvoorbeeld dit schattige glazen potje. Het leukste is het om een potje te hebben waar een waxinelichtje in kan voor een extra leuke sfeer!
  • Ragebol staafjes om de pootjes te maken. Deze staafjes zijn makkelijk te buigen en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kunt zwart gebruiken maar er ook een fantasie spin van maken door een bijvoorbeeld blauw of groen te gebruiken!
  • Wiebeloogjes, deze geven een leuk effect doordat de oogjes bewegen zodra het potje ook beweegt. Je kunt zelf een formaat uitkiezen wat het beste past.
  • Zwart verf en blanke lak. Het mooiste is het om je potje na het verven af te werken met blanke lak. Het potje gaat zo mooi glimmen en beschadigd niet zo snel!

Wij zijn benieuwd of jullie ook de enge sferen van Halloween in huis gaan halen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s