Kinderfeestjes: feestelijke hoedjes

Hoera, 5 jaar! En bij een verjarend kind hoort natuurlijk een reuze gezellig feestje. Wat ga je doen? Wat voor lekkers zet je de kids voor? Zullen ze zichzelf vermaken? Wat als…

Misschien loop je wel over van de meest vindingrijke ideeën. Maar soms kan het best lastig zijn om leuke dingen te verzinnen voor het kinderfeestje van je dochter of zoon. Daarom helpen we graag een handje door je wat leuke ideeën te geven!

Wat heb je nodig?

  • A4-papier. Duik even de printer in om een aantal velletjes te pakken.
  • Dubbelzijdig plakband. Heb je het niet thuis liggen? Dan hebben wij het ook voor je. Het beste kun je 1,5 cm breed plakband gebruiken.
  • Kraaltjes. Als je een dochter hebt, zul je die vást wel ergens thuis hebben liggen. ; ) En anders zijn er legio (internet)winkels die ze aanbieden.
  • Een leuke pom bow voor bovenop het hoedje!

Het A4-papier rol je op, totdat je een hoedje hebt. Met het dubbelzijdig plakband maak je het cijfer op het hoedje. Dat kan, zoals in het voorbeeld, het cijfer ‘5’ zijn, maar elk getal is natuurlijk goed. Rol vervolgens het hoedje door de kraaltjes en stop de pom bow bovenop het hoedje.

Tips:
Je kunt er een elastiekje doorhalen, zodat de kinderen het op hun hoofd kunnen zetten. Maar je kunt er ook allerlei andere dingen mee doen. Gebruik ze bijvoobeeld voor een spelletje en laat de kids raden wat er onder het hoedje zit. Of schrijf de namen van de ‘genodigden’ op het hoedje, zodat je jarige zoon of dochter kan kiezen wie waar mag zitten en wie de eer heeft om naast de jarige te zitten : )  Mogelijkheden zat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s