Bruiloft: champagneglazen decoreren

Je gaat over een paar maandjes trouwen en je bent druk bezig met de laatste dingetjes die geregeld moeten worden. Naast al deze ‘regeldingen’ is het ook leuk om na te denken over de decoratie en aankleding van je bruiloft. Want juist die kleine details kunnen een groot verschil maken. Een leuk voorbeeld van zo’n detail zijn champagneglazen met een lintje er om. Want zeg nu zelf, na jullie ja-woord is er genoeg reden om te proosten!

Wat heb je nodig?

Champagneglazen. Je kunt ervoor kiezen om plastic champagneglazen te kopen, maar misschien heeft jullie trouwlocatie ook wel champagneglazen die je mag gebruiken. Dat kun je even navragen.

Lintjes. Een veel gebruikte lintsoort bij bruiloften is satijnlint. Het geeft een chic effect en is ook gewoon leuk om te gebruiken. Satijnlint is er in veel kleuren, dus je kunt er alle kanten mee op. Of je nu een kleurenthema hebt voor je bruiloft, of niet.

Hoe?

Heel simpel. Je strikt het lint om je (lege) champagneglas en klaar ben je! Op de grote dag zelf hoeven ze bij de locatie alleen de bubbels er nog in te gieten en je hebt een sierlijk detail op jullie bruiloft.

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s