Themafeesten: WK

Nog 21 dagen en dan begint het WK! Heb jij al de nodige maatregelen getroffen om je huiskamer orangje-proof te maken? Snel doen! Want het is leuk én ook voor de mannen geeft het een extra sfeertje wanneer de Nederlandsche kleuren alomvertegenwoordigd zijn. (En het bier koud staat) ;)

 

Bij Kimya Verpakkingen hebben we heel veel leuke artikelen waarmee jij je huis en je outfit origineel oranje kleurt:

  • Wat dacht je bijvoorbeeld van ons oranje bolletjesband? Leuk om als finishing touch aan je outfit te bevestigen! Waar en hoe? Bekijk deze foto eens als voorbeeld. Of deze.
  • Oorbellen maken? Of gewoon als plakker, om ergens op te plakken: deze grappige pom bows hebben we onder andere in het rood, wit/zilver en blauw.
  • Je kunt zelfs je man in stijl naar zijn werk laten gaan, of je kinderen een leuke fietssleutel geven met een sleutelhanger! Leuk met dit gelukspoppetje, een van onze voetballintjes (deze met kleine voetballetjes, of deze met wat een wat grotere voetbal, of deze met de Nederlandse vlag, of dit oranje lint met voetballen, of gewoon effen oranje lint, of de Hollandse leeuw). Oh en de ringen voor de sleutelhanger? Die hebben we natuurlijk ook. : )
  • Ook een leuke bezigheid: maak zelf pom poms van oranje vloeipapier.

Heb je een winkel en moet je nog even wat oranje spullen inslaan om de kadootjes mee te versieren? Wij hebben heel leuk inpakpapier, stoere voetbalstickers, rood/wit/blauw krullint en lint met ijzerdraad en de Nederlandse vlag en papieren zakjes.

Zo.
Het is een hele hoop. Maar één ding is zeker: jij bent klaar voor het WK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto broek met bolletjes: Google
Bron foto voetbal: Google
Bron foto pompoms: Google

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s