Bruiloft: vrolijke vaasjes

Dit staat zo fleurig op je bruiloft! En als je er een middagje voor gaat zitten, ben je zó klaar. Het enige wat je dan nog moet doen is een dag van tevoren de bloemetjes in je vaasjes zetten en klaar ben je: een vrolijk detail op je trouwdag.

Wat heb je nodig?

– Misschien drink je wel eens sapjes uit de glazen flesjes van de supermarkt. Die kun je hier heel goed voor gebruiken! Maar anders kun je natuurlijk ook altijd een aantal vaasjes kopen.

– Kies leuke lintjes uit. Wij hebben gecombineerd met organzalint, satijnlint en kant. Gebruik bijvoorbeeld zelfklevend kant. Heel makkelijk in gebruik. Zelf kozen we ervoor om effen kleuren te gebruiken, maar als je liever een bijpassend printje wil, is dat natuurlijk ook erg leuk. Kijk maar eens bij onze linten, er zit vast wat voor je tussen!

– Tip: je kunt er ook voor kiezen om masking tape te gebruiken. Dat plakt uit zichzelf en geeft ook een heel mooi effect.
Dit voorbeeld hoorde bij een bruiloft met het kleurenthema fuchsia roze, knaloranje en wit. Maar natuurlijk kun je elk thema verwerken op zo’n vaasje. Veel plezier met de voorpret ; )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s