Kinderen: avond4daagse

Op veel plekken in Nederland gaan kinderen volgende week weer massaal aan de wandel: de avondvierdaagse! Als kind ben je na een week supertrots dat je de vijf of de tien kilometer de hele tijd hebt volgehouden. Hoe leuk is het dan om als ouder voor je kind een kleine extra medaille te maken, want jij bent natuurlijk ook heel trots op je kind! : )

Wat heb je nodig?

  • Niet veel. Het belangrijkste ‘ingrediënt’ is masking tape. Daarvan maak je de vaantjes onder de medaille. Hoe? Knip een stuk tape af van ongeveer 10 tot 15 centimeter (afhankelijk van hoe lang je het vaantje wil maken). Deze vouw je dubbel. Aan de onderkant maak je twee knipjes zoals op de voorbeeldfoto.
  • Kies een leuke flatback. In het voorbeeld hebben we een voetbal gebruikt, maar we hebben ook uilen, Minions en meer!
  • Duik thuis nog even je oude naaikoffer in om te zoeken naar bijvoorbeeld brochespelden. Als je ze niet meer hebt liggen, kun je ze natuurlijk altijd bij ons halen.

Ps. Dit is natuurlijk ook heel leuk om met je kinderen te maken tijdens het WK! Een leuk detail voor je oranje-outfit als je Nederland toejuicht vanachter de tv. Zoek dan vooral naar oranje masking tape ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s