Themafeesten: Italiaanse avond

Themafeestjes zijn altijd hartstikke leuk. En het zijn vaak de kleine details die ervoor zorgen dat het thema van je feest slaagt. En de gezelligheid? Daar zorgen jij en je gasten natuurlijk (ook) voor. We willen je hier een aantal tips geven voor de decoratie van een Italiaanse avond.

  • Italië is het land van la moustache, hoewel dat natuurlijk een hartstikke Frans woord is. ; ) In ons assortiment hebben we een aantal producten met snorren. Maak bijvoorbeeld flatback snorren vast aan een rietje of een satéprikker. Een leuk detail!
  • Servetten in Italiaanse stijl mogen natuurlijk niet ontbreken bij een goed themafeest.
  • Decoreer je champagneglazen met satijnlint in de kleuren groen, rood en wit, of lint met de Italiaanse vlag of een schattig rood ruitje.
  • Als je gaat tafelen is het natuurlijk leuk om je bestek leuk te presenteren. Gebruik bijvoorbeeld loonzakjes om je bestek in te doen. Versier het met masking tape (bijvoorbeeld deze en deze) en wikkel er een leuk touwtje om.
  • Heel hip tegenwoordig zijn de pom poms. Om ze zelf te maken gebruik je zijdevloei, bijvoorbeeld ook weer in de kleuren rood en groen. Hoe je deze pom poms maakt, lees je hier.
  • Stukjes pizza presenteren? Gebruik een van onze snoepzakken die je zelf decoreert met bijvoorbeeld masking tape en lint, of gebruik een kant-en-klare snoepzak.

Nu alleen nog de hapjes uitkiezen en je gasten uitnodigen! Ciao!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s