Geboorte: it’s a boy!

Eén van de leuke momenten tijdens je zwangerschap is het moment waarop je met verlof mag. Opeens heb je veel meer tijd waarin je heerlijk jezelf kunt vertroetelen, waarin je de laatste dingen klaarmaken voor de komst van je kleine en… kun je heerlijk DIY’en!

Heel veel knopen

Knopen worden weer populair. En dat is niet zo gek, want je kunt er zoveel mee doen! Een voorbeeld daarvan is dit canvasdoek met de olifant erop. Leuk voor in de kinderkamer.

Wat heb je nodig?

– Een afbeelding van wat je wilt maken. In dit geval is het een olifant. Even googelen op een afbeelding, uitknippen en op het canvasdoek plakken.

– Knopen. Bij Kimya Verpakkingen hebben we knopen in verschillende soorten, kleuren en maten: vlinderknoopjes, ruitknoopjes, strikknoopjes, bloemknoopjes, grote knopen en deze knopen. Wanneer je verschillende knopen bij elkaar gebruikt, geeft dat een speels effect aan je creatie. Voor het oogje gebruik je bijvoorbeeld de bewegende oogjes van Kimya, of ook weer knopen.

Eventueel kun je ervoor kiezen om het canvasdoek af te maken met een lief lintje, bijvoorbeeld ruitjeslint of geboortelint.

 

 

 

 

 

Bron foto: Pinterest

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s